KVALITET

Vi är noga när vi väljer de plagg vi skall erbjuda i butiken. Vi väljer tyger från Europas bästa vävare. Vi väljer oftast naturmaterial som ull, bomull, lin och silke. Syntetblandningar kan vara rätt ibland för att uppnå slitstyrka och funktion. Vi väljer den leverantör vi kan lita på och den som har bäst kollektion för tillfället. Vi väljer noga för att du skall kunna lita på Ströms. Vi garanterar kvalitén.

URVAL

Vi vill kunna klä dig för arbetet, fritiden eller för festen. Det kräver ett stort utbud av olika varumärken. Varumärken som vi dessutom valt för att du skall kunna klä dig klassiskt elegant eller mer trendig. I många butiker hittar du endast standardstorlekar idag. Vi har standardstorlekarna, men vårt utbud sträcker sig också till korta, långa, mindre och större storlekar. Hittar du inte din storlek någon annanstans, så hittar du den förhoppningsvis hos Ströms.

SERVICE

Det viktigaste på Ströms är servicen. Du behöver kanske hjälp med att köpa din första kostym, färgmatcha din garderob, välja rätt slips till skjortan eller helt enkelt, diskutera vad som är moderätt just nu. Vi på Ströms är vanliga människor i blandade åldrar. Vi skiljer oss bara från de flesta genom att vi kan mer om kläder och mode. Har du frågor, kom till oss. Du kan vara säker på att vi bryr oss om dig och att vi ger dig pålitliga råd. Dina plagg skall sitta rätt. Behöver de justeras har vi kunniga skräddare i huset. Mindre ändringar gör vi ofta medan du väntar.