STILTIPS
Stil och finess, vi finns här för att kunna erbjuda perfektion in i minsta detalj. För det är just de små detaljerna som gör de stora skillnaderna i känslan av att vara rätt klädd. Med rätt accessoarer och detaljer återspeglar du din personliga stil.

RÄTT ACCESSOARER
Med rätt accessoarer kan du sätta din personliga prägel till varje klädsel och tillfälle. Listan kan göras lång med allt från manschettknappar, strumpor, klockor och slipsklämmor till paraplyer. Försök att satsa på ett fåtal accessoarer med en tanke bakom.

SKOR
En persons skor är en oerhört viktig del i en snygg klädsel. Inget annat plagg avslöjar så mycket om din känsla för stil som dina skor. Oxfordskon är den mest formella skon som kännetecknas av sin slutna snörning. Vid informella tillfällen är loafers eller munkskor, ett smart val.

Ett par snygga, rena och välputsade skor är ett måste. Putsa och rengör därmed dina skor regelbundet. Allt för att få dina skor, och dig, att se så bra ut som möjligt!

SLIPS OCH NÄSDUK
Vackra slipsar och näsdukar finns i en mängd varianter. Material, färger och mönster bara fantasin sätter gränserna och skapar en personlig outfit. Undvik gärna den lätta vägen, att välja slips och näsduk i exakt samma färg och mönster. Var kreativ!

MANSCHETTKNAPPAR
Dubbel manschett är alltid stiligt. Ett par manschettknappar, färgmatchat eller enkelt diskret, valet är ditt. Ett par klassiska manschettknappar i guld eller silver fungerar alltid.

STRUMPOR
Strumpan i sig är diskret, men kan väcka uppmärksamhet med snygga färger och mönster, dock med viss eftertanke. Rent färgmässigt kan man satsa på helt svarta eller ton-i-ton strumpor på mer formella tillställningar. Tänk på att strumporna skall vara tillräckligt höga. Kombinationen kostym och glipa mellan strumpa och byxa är tyvärr lika vanligt som oförlåtligt. Att matcha dina strumpor med färgen på din kostym är ett säkert val!

Har du några funderingar så hjälper vi dig gärna rätt!